За нас

Наколко думи за нас

Клийнфикс България ЕООД е основано в края на 2001 година като официален представител на швейцарската компания Cleanfix Reinigungssysteme AG, която разработва и произвежда почистващи машини за професионална употреба.
Чрез постоянни иновации, Cleanfix присъства на световния пазар в над 85 държави по света, символ за качество и надеждност и емблема за стандарт в почистването. 

Мисия и цели

Нашите клиенти са наши партньори. Развиваме отношения на доверие със своите служители, клиенти, доставчици и партньори. Като представител на международна компания, ние следваме изградената философия за обслужване на нашите взискателни клиенти с иновативни, висококачествени и ориентирани към пазара продукти и услуги. 
В допълнение към продажбата на оборудване, предлагаме цялостно обслужване на клиента и експертни съвети, като основната цел е да предложим най-доброто швейцарско качество, подкрепено от професионални съвети, близост до клиента и бързо обслужване.

Обслужване на клиентите

Грижата за клиентите е с най-висок приоритет в концепцията на Cleanfix. Нуждите на клиента се задоволяват бързо, пълно и компетентно. Доброто обслужване е нашият основен ангажимент.

Резервни части

Cleanfix предлага уникален, много обширен каталог с резервни части на своя уебсайт (www.cleanfix.com). Клиентът може да намери  необходимите резервни части много лесно, благодарение на подробни схеми или просто да се свърже с нас. Наличността на резервни части се поддържа и доставката се извършва в рамките на няколко дни (с изключение на специални части). Поддържаме и доставяме резервни части за партньорските продукти, с които допълваме нашата гама.

Сервизно обслужване

Нашата услуга е нашата визитна картичка. Всички сервизни и ремонтни дейности се извършват бързо и компетентно, на място или в наш сервиз. Гарантираме сервиз и ремонт минимум 10 години след закупуване на машината. 

Обучение

За своите клиенти предлагаме различни обучителни програми и семинари за придобиване на професионални познания и умения.

Партньори